emmamariabjarned

..the Adventure..

Sagan om Prinsen!

Publicerad 2008-12-29 22:39:27 i Allmänt,

" Godisprinsen var en mycket lyckligt lottad ung man som hade allt, och lite till. Men prinsen ville få ut mer av livet än att bli serverad av sin allsmäktige far, konungen.

Så länge prinsen kunde minnas så hade konungen sålt godis till alla barn i vårt avlånga land. Han hade erbjudit allt vad ett barn kunde önska av godsaker.

Prinsen hade alltid varit imponerad av sin far, som till en början fann glädje i allt han gjorde, och sålde allt godis som barnen tyckte om. Prinsen ville gärna vara med och hjälpa till, men konungen hade redan planer för prinsen. Han skulle inte få vara med i godisimperiet!

Snart märkte prinsen att hans far inte längre sålde godis för att glädja alla snälla barn utan mer för att fylla sin guldkista. Droppen var när prinsens egna favoritsorter försvann från hyllorna för att hans far tyckte att de var för dyra! Den dagen kommer prinsen aldrig att glömma.

Nu bestämde sig prinsen för att utmana sin far. Han ville absolut visa att han var en värdig utmanare och inte minst en självklar arvtagare till tronen. Han skulle bli den störste godiskungen!

Prinsens dröm skulle nu gå i uppfyllelse. Han skulle själv få välja de godissorter han ville ha, och inte minst skulle alla hans vänner få vara med och välja ut sitt favoritgodis!

Prinsen bestämde sig för att rida land och rike runt i sin jakt på de allra bästa godissorterna! 


                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Personlig tränare på Actic. Utbildad massör. Frisör. Extrakränger som personlig assistent. Livsnjutare. Fortfarande sökande efter DET. Världsbäst på att vara oproduktiv. Stort fan av mat, snask o festligheter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela